donderdag 10 mei 2007

Costa Rica, Holland hotels


Costa Rica heeft alles wat je van een vakantie mag verwachten: avontuur, de tropische natuur en prachtige stranden. Een zelf samengestelde rondreis door Costa Rica langs de Holland Hotels zal een ervaring zijn die je nooit meer vergeet. De Nederlandstalige eigenaren wijzen je de weg naar werkende vulkanen, diepgroene oerwouden, prachtige watervallen en tropische strandjes.
Beste reistijd: december t/m mei

B&B Monte Terras
B&B Monte Terras bevindt zich in een riant gelegen woning in Tronadora de Tilaran aan het meer van Arenal met uitzicht op de (in werking zijnde) vulkaan Arenal. Rondom het huis en de cabina’s bevindt zich een grote tuin waarin het lekker toeven is in een hangmat onder de bomen. U kunt heerlijk genieten van het uitzicht, op de veranda bij het huis of bij de receptie. Tijdens uw verblijf in Monte Terras is er gelegenheid om een heerlijke ontspannings massage te ondergaan.
Prijs: us$ 45,00 per kamer

Casa Rural Aroma de Campo
Gelegen op de hellingen van vulkaan Rincon de la Vieja, Casa Rural Aroma de Campo is een gezellig bed & breakfast op een hacienda (Costaricaanse boerderij). Het huis staat op het hoogste punt van de boerderij en heeft een schitterend uitzicht op de omringende laaglanden van Guanacaste. Geen betere plaats om te luisteren naar de talloze vogels en te genieten van kleurrijke zonsondergangen. Aroma de Campo is omringd door bossen en riviertjes, waar je natuurlijk heerlijk kan wandelen, zwemmen en genieten van watervallen.
Prijs: us$ 58,00 per kamer+tax 16,39%, minimaal 2 nachten

Celaje is gelegen in de Peninsula de Nicoya, direct aan het strand waar de tijd blijkt stil te staan en waar je lange wandelingen kan maken om van de ongerepte natuur en de dieren te genieten. De trip naar Isla Tortuga is een aanrader: een tropisch eiland in de Stille Zuidzee met mogelijkheid te snorkelen. Als je geluk hebt kan je de dolfijnen zien en de visbarbeque op het strand is niet te versmaden.
Prijs: us$ 70,00 per kamer + tax

Hotel El Mono Feliz
Hotel El Mono Feliz ligt midden in de natuur: in de tuin staan grote palmbomen, ananasplanten die het ontbijt produceren en schitterende geurige bloemen. Vanuit Hotel El Mono Feliz kan je een hele speciale tocht maken naar het Indianendorp Boruca, waar schitterende houtsnijwerken en geweven doeken te koop zijn. Het natuurpark Hacienda Barú en het nationale park Corcovado liggen in deze buurt. Iets verder op zee ligt het Isla de Caño, waar het prima snorkelen en duiken is. Over de Rio Térraba kan je kayaktochten maken door de mangrove-bossen. En er zijn diverse watervallen in de buurt om heerlijk in af te koelen.
Prijs: us$ 40,00 per kamer

Geen opmerkingen: